Luksus

2009 - 2012


Verdens andet 7-stjernede hotel i Galleriet i Milano -
butler, barnepige og Bentley er inklusive...
Luksustur til Formel 1 på Monza 2012 - bo på det 7-stjernede hotel i Galleriet i Milano >>

Billig overnatning i Milano >>

7 stjerner skal fortjenes
Det er det schweitsiske selskab Sgs >> for kæden Small Luxury Hotels >> , som Town House Galleria wer tilknyttet, der tildeler de mange stjerner.

Betingelserne er en ekstra-luksus, der giver gæsterne lov til også f.eks. at personalisere værelserne - hov, suiterne.

Også udvalget af bøger til rådighed for gæsterne og kvaliteten af malerierne på væggene indgår i vurderingen, og Sgs sender jævnligt anonyme gæster på besøg på hotellerne.

Fra 2009 driver samme kæde også et 5-stjernet hotel i Galleriet i Milano - det hedder Town House 8 og har 11 værelser.Hippe hoteller og
designer-hoteller i Italien
Hotel Down House 12 >>
på Piazza Gerusalemme i
Milano er også hver
vinter hjemsted for
"Absolut Ice Bar" >>,
der hvert efterår bliver
gen-opbygget af
store isblokke.
(Pt. på udkig efter ny location
- 2009, red.)

Juli 2009
Nu også 5-stjernet hotel i Galleriet i Milano


I sommeren 2009 blev endnu et hotel i Galleriet i Milano indviet - denne gang med fem stjerner.
Herunder et par af de nye suiter på det 5-stjernede "Townhouse 8" >>, der i alt har 11 værelser:


Et tjek på siden med reservation den 1.8. gav en startpris - værelse med gårdudsigt - på 250 euro pr. nat for et dobbeltværelse den 29. august.
Samme nat kostede en Juniorsuite euro 450.Artikel fra december 2006
Town House Galleria >> blev officielt indviet den 15.12.2006, men de første inviterede gæster ankommer først den 1. februar 2007.

De inviterede gæster bor til gengæld gratis, mens prisen for en af de 25 suiter mellem 20 og 40 kvadratmeter fra marts måned bliver fra 800 til 4.000 € per overnatning.Til den tid vil gæsterne også have indgang på Scala Pladsen - og for dem, der ikke kan nøjes med én suite, kan de fleste af suiterne slås sammen.Milano kommune indkasserer fremover 500.000 € om året i husleje fra hotelgruppen.

Oktober 2006

Town House Galleria åbner u-officielt den 15. december 2006, men indtil den 7. marts 2007 er gæsterne kun specielt inviterede VIPs.

Den 7. marts er Galleriets fødseldag, og fra den dag kan man altså leje sig ind og have en 24-timers butler og en Bentley til fri disposition.

Arkitekten bag det 7-stjernede hotel, der har en Prada-butik i stueetagen og en Gucci-bar som genbo, er Ettore Mocchetti, der også er direktør for boligmagasinet AD.

Rejsegiganten Franco Rossi investerer 10 mill. € i projektet - og meddeler, at pengene bliver tjent hjem, hvis hotellet får en belægning på 50 til 60 %.

September 2006

Går projektet glat igennem kan du inden nytår booke dig ind på en af de 25 suiter med tilhørende butler, barnepige og Bentley til rådighed 24 timer i døgnet.

Noget tyder på, at verdens andet hotel - det første er det 321 meter høje sejl-formede "Burj Al Arab" i Dubai - med 7 stjerner åbner i hjertet af Milano i det berømte Galleria Vittorio Emanuele.

Det er den italienske hotelkæde Townhouse, der har tre andre hoteller i Milano og ét i Torino, der nu vil åbne "Town House Gallery" på anden og tredje sal lige ovenover Prada-butikken i Milanos "daglig-stue".

Bag Townhouse står den italienske rejsegigant Franco Rossi og Townhouse-konceptet om et "hjem udenfor hjemmet" skal også gælde i "Galleriet", hvor alverdens rigmænd, kvinder og børn så også kan se frem til at skulle spise morgenmad sammen ved et langt bord - hvis de da ikke vælger at tage cappucino´en lige overfor på Guccis smarte bar i "Galleriet" i Milano.


Hall´en på Townhouse 12 i Milano med
"Absolut Ice Bar" i baggrunden.

Udsigten fra de nye syvstjernede hotel


-syl

Retur til
Designer-Hoteller <<

Retur til
Overnatning <<


Artikler
Galleriet i Milano >>

Byguide Milano >>

Links
Townhouse
Galleri 7* >>

Townhouse
hotelkæden >>

Eksklusive
villa´er >>

Slotte, klostre,
antikke villaer >>

Small Luxury Hotels
of the world >>


Townhouse
også i Firenze

Palazzo Vecchietti >>
i centrum af Firenze åbnede også i 2009, og har udover 14 værelser og 2 suiter også 2 lejligheder til gæsterne.

Priserne begyndte i august 2009 fra euro 245 pr. nat i dobbeltværelse.Copyright © 2006-2012. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano