Overnatning

2007

Claudia har fået præmie for sit hyggelige hotel i Brescia

(Her ligger hotellet - Bykort Brescia >>)

"Orologio" betyder ur - og hotelnavnet stammer sikkert fra det flotte astronomiske ur, man kan beundre på Piazza della Loggia ganske tæt ved hotellet.

Morgenmad med udsigt til den nye domkirke - Brescia har nemlig både en ny og en gammel af slagsen.

Priser
I forhold til beliggenheden i hjertet af Brescia er priserne på hotellet yderst rimelig:
Enkeltværelse fra € 90
Dobbeltværelse fra € 125
(20107-priser, red.)

Claudia organiserer også kulturelle begivenheder på hotellet, ligesom der året igennem er specialtilbud som f.eks. weekend-ophold kombineret med vinsmagning i Franciacorta-distriktet >> tæt ved Brescia.
Information om sepcialtilbud:
Skriv til info@albergoorologio >>

Hotel Orologio har 9 dobbeltværelser og 7 enkeltværelser.

Indgangen til Albergo Orologio

Albergo Orologio drives af dansk-italienske Claudia Vivaldini.
Claudia har en helt klar mission om at gøre et ophold på det hyggelige byhotel i centrum af Brescia til en oplevelse ud over det sædvanlige.

Claudia tilbragte sine første 13 år i Danmark, men så fik hendes italienske far efter 23 danske år behov for at finde sine rødder, og familien flyttede til Gardasøen.

Mens Claudia studerede Business Administration på Universitetet i Bologna - "og det var glade år!" - begyndte mor og far at udleje lejligheder ved Gardasøens sydlige ende.

Her hjalp Claudia forældrene i sommersæsonen, men da hun synes, det var "for nemt" blot at følge i forældrenes fodspor, tog hun efter endt uddannelse til Milano, og arbejdede for et firma, der organiserede gof-turneringer.

Men Claudia savnede turistbranchen, og vendte efter et år tilbage til "søen", som de fastboende kalder den. Og i 2006 kom så muligheden for at drive hotellet "Albergo Orologio", som familien havde erhvervet.

Det tog meget længere end beregnet at restaurere hotellet - halvandet år - men i september 2006 åbnede det gennemrenoverede hotel endeligt.

Claudias ambition om at skabe et velfungerende byhotel med super service og personaliserede tilbud til gæsterne har allerede vist sig at være en succes - som nu også er præmieret af den italienske Touring Club.

Det gule værelse på Albergo Orologio


Søndags-Brunch, foto- og kunstudstillinger er også blandt initiativerne på Albergo Orologio.

Albergo Orologio er dog ikke længere Claudias eneste projekt.

Mor og far er så småt ved at nå pensionsalderen, og sammen med veninden Katrine Kirkegaard overtager Claudia fra 2008-sæsonen også den daglige ledelse af "Residence Garda Resort Village" >> - et kompleks med ferielejligheder mellem Sirmione og Peschiera del Garda, hvor hundredevis af danskere gennem årene har holdt ferie.

Januar 2012 - Katrine Kierkegaard åbner til påsken 2012 en Bed & Breakfast i Puglien: Terre e Mare >>

-syl

Retur til
Overnatning <<


Retur til
Brescia byguide <<


Artikler

Iseo-søen >>
Danske profiler i Italien >>

Links
Albergo Orologio >>
- hotellet har tre stjerner efter det italienske "målesystem"
Adresse:
Via C. Beccaria, 17
25121 Brescia
Tel. +39 030 3755411
Fax. +39 030 2404805

Præmien
Stanze Italiane

Den italienske Touring Club >> uddeler hvert årt stjerner og præmier indenfor enhver form for turisme, overnatning, seværdigheder og meget meget mere.

I 2007 fik fire italienske hoteller præmien "Stanze Italiane" - italienske værelser - og et af de præmierede hoteller er Albergo Orologio i centrum af Brescia i Norditalien.

Præmien gives til et hotel, der er i stand til at tilfredsstille gæsternes behov for atmosfære, kvalitet, tradition, rengøring, sans for detaljer og rimelige priser - for blot at nævne nogle af de mange kriterier.

De tre andre præmierede hoteller i 2007 var:
Maso Franch,
Giovo(Trento) >>


Sextantio, Santo Stefano di Sessanio (Aquila - Abruzzo) >>

Miglio D'Oro Park Hotel,
Ercolano (Napoli) >>

Copyright © 2000 - 2012. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano >>