Fodbold

2007


"Kun" 67.500 kan komme til lokalopgør
mellem Inter og Milan den 11. martsSådan ser det ofte ud, når der er lokalopgør - derby kaldes det - mellem Milan og Inter

Alle tilskuere skal igennem burene for at komme til fodboldMasser af overvågningskameraer holder øje med og filmer tilskuerne til italienske fodboldkampe:"Overvågnings-samfundet" Italien >>

Artikel fra marts 2007

For første gang i mere end ti år spilles det ene af sæsonens to lokalopgør mellem Inter og Milano om eftermiddagen og ikke som normalt som dagens vigtigste aftenkamp.

VI VANDT - altså os "interister.

2-1 blev det til, selv om "forræderen" Ronaldo scorede i sin første kamp for Milan.

Læs om dengang Ronaldo forlod Inter i 2002
og fornærmede "interisterne" og Milano >>

Det er blot én af konsekvenserne af de skærpede sikkerhedsregler, der skal sørge for, at der ikke igen sker episoder som optøjerne i Catania den 2. februar 2007, der kostede en politimand livet.Alle billetter til kampene skal fremover have navn på, og fodboldtilskuerne skal være klar til at vise gyldig fotolegitimation ved indgangene til San Siro Stadion >>.

Kom i god tid til kampene

Alle tilskuere - også dem med abbonnement til hele sæsonen og faste pladser - skal igennem et sikkerhedscheck og én for én skal alle igennem metal-afspærringerne.

Nogle frygter, det kan tage op til tre timer at komme ind på San Siro stadion til "derbyet", hvis politi og sikkerhedspersonale virkelig bestemmer sig til at kontrollere alle tilskuere.

Også antallet at tilskuere er begrænset.
Der må til lokal-opgøret kun komme 67.500 tilskuere ind mod de normalt over 80.000 tislkuere, der er plads til på San Siro >>.

San Siro Stadion i Milano


-syl


Copyright © 2007-2009. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano