Valg 13. maj 2001

April 2001


Berlusconis valgstrategi


Der er 7 kandidater til posten som Italiens kommende ministerpræsident.
I realiteten står kampen mellem Berlusconi og Rutelli

Silvio Berlusconi >>
Fausto Bertinotti >>
Emma Bonino >>
Sergio D'Antoni >>
Antonio Di Pietro >>
Francesco Rutelli >>
Pino Rauti >>

Råd til kandidaterne i centrum-højre-koalitionen:
Tal om Berlusconi som: Entrepenør, tv-tycoon, præsident for fodboldklubben Milan, samt tidligere og kommende ministerpræsident.
Tal om centrum-venstrefløjens kandidater som: Uden idealer, uden drømme, uden projekter og programmer, kun tørst efter magt og penge, og uanset hvad forbliver de alle kommunister.

- Også selv om du er en smuk pige eller dreng, så vil du aldrig opnå mine 60 procent af stemmerne, lød Silvio Berlusconis forklaring på, at centrum-højre koalitionens kandidater i valgkampen skal skrotte deres egne fotografier, og i stedet sætte plakater op i byerne med Berlusconis ansigt.

- Valgkampen er mellem mig og Rutelli. Jeres opgave er at forsvare lederen og regerings-holdet, lød det videre i Berlusconis over tre timer lange valg-opsang til de over 1000 kandidater, der onsdag den 11. April var kaldt til Rom for at lære valgstrategi af Forza Italia's leder.Til alle kandidater var der et "kit" med de foto, Berlusconi ønsker skal på valgplakaterne, og gode råd til kandidaterne:
Sammen med de syv officelle slogans, og fem politike "missioner" opfordres kandidaterne til at undgå folkemøder, men i stedet optræde i radio og tv, samt besøge skoler børnehaver, markeder, kirker, hoispitaler, kaserner og banker.

Og husk endelig at give de kvindelige vælgere komplimenter for deres skønhed og mændene for deres intelligens!

"Valg-pakken" indeholder også en bog,
der fortæller alt om lederen Silvio Berlusconi. "En italiensk historie", med foto tilbage fra Berlusconis barndom, vil i de kommende uger blive distribueret i 12 millioner eksemplarer, og vil i følge Berlusconi en gang for alle fortælle den sande historie om Forza Italias leder.

Læs mere om bøgernes rolle i valgkampen >>
-syl


Copyright © 2000-2007. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano