MODE

2001-2004

Bookmark and Share

Vuittons eksklusive mono-mærke shop i Milano
En af Vuitton's nye 2001 modeller

Artikel fra 2004

Vuitton har nu også en butik i Galleriet i Milanos centrum mellem Domkirken >> og Scala Operaen >>

Liste over mærkevarebutikker i Milano >>
2001

For de kunder, der ikke vil genkendes eller blot ikke vil blande sig med "almindelige" kunder, er der indrettet en VIP-sal i Vuitton's nye luksus-butik i modegaden Via Montenapoleone i Milano.

Butikken, der tidligere har huset mærket Versace, er indrettet i lyst træ og læder, og kan rumme hele Vuittons sortiment af tasker og kufferter, men også sko og tøj med det berømte logo.

Som en speciel service til krævende kunder, kan man i den nye "Global store", som firmaet kalder butikken, bestille "skræddersyede" tasker og kufferter til safari'en i Afrika eller til musikkerens uvurderlige Stradivarius-violin.

Specialbestillingerne leveres oftest i løbet af en måned, og der er naturligvis mulighed for at få varerne udstyret ens personlige initialer udover de trykte L'er og V'er
.

Louis Vuitton grundlagde sin virksomhed udenfor Paris ved Asnières, og her findes i dag i familiens Liberty-villa et museum over virksomheden, hvor spisestuen er beklædt med gamle kuffertsider i de karakteristiske brune og beige farver.

Vuitton er ikke længere et familiefirma, men er en del af luksus-koncernen LVMH, der ejes af franskmanden Bernard Arnault.

.
Produktionen hos Vuitton i slutningen af 1800-tallet


Copyright © 2001-2011. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano