Mode

Februar 2008

Bookmark and Share

Invitation til modeopvisning - det handler om penge og pr!


(
Du kan også arrangere din egen opvisning med en ung talentfuld designer (2007) >> )


Spørgsmål fra 2002

Ann vil forære sin datter en tur til Milano i konfirmationsgave.
Hun spørger, hvordan hun kan få billeter til en modeopvisning?

Hej Ann,
der er modemesse for kvindetøj to gange om året i Milano - normalt i februar og i slutningen af september.

I februar 2007 >> var der 103 officielle opvisninger af de forskellige designere, men det er ikke nogen nem opgave som privatperson at modtage en invitation til disse opvisninger.


Forhandlere, journalister og ...stjerner


Opvisningerne foregår jo for at sælge tøjet, så derfor er forhandlere og jorunalister de vigtigste personer for modeskaberne.

Og derudover selvfølgelig stjernene, enten de mest berømte modeller på cat-walken eller filmstjerner som Charlize Theron, der overværede nogle opvisninger i år.

Som privatperson er det nok vanskeligt at få fat i en invitation til en opvisning, men man kan da prøve at kontkate nogle af modehusene eller til arrangørerne ModaMilano >> .Men jeg tvivler på, at de ryster op med en billet.
Som nævnt handler det her kun om bussiness og store penge.

Alternativ modetur

Alternativt er et besøg i de forskellige Showrooms og boutiques i "Modefirkanten" >> i via Montenapoleon og via Spiga og gaderne derimellem, med en apertif eller frokost på f.eks. hotellet i via Gesù, som er blandt modellernes foretrukne eller i Armanis Varehus >> i via Manzoni.

Sådan en mode-sigthseeing kan kombineres med et besøg i et af de to store out-let shoppingcentre i nærheden af Milano, der sælger mærkevarerne til nedsat pris - her finder du adresserne på Foxtown og McArthur Glenn >>

Eller du kan arrangere din egen modeopvisning, som en gruppe norske kvinder gjorde i februar 2007 >>


Copyright © 2001-2008. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano