Mode - Milano

September 2010
Bookmark and Share

Milano modeuge i september 2010:
Catwalken og festerne flyttes ud på byens gader

Se de over 70 opvisninger direkte online på
http://live.cameramoda.it >> (PC) eller http://mobile.cameramoda.it > > (Smartphone)

"Milano Moda Donna"

er det officielle navn
for de to modeuger hvert
forår og efterår i Milano.

Modebranchen står for 11% af den italienske produktion og beskæftiger omkring 1 million personer.

 


Fra den 22. til den 28.9. løber Milanos modeuge igen af stablen, og for første gang i 30 år er ugens omdrejsningspunkt ikke den gamle messe - Fiera City >> - i Milano.

Modeugen flytter nemlig ud på gaderne i byens centrum, hvor der bliver organiseret catwalks i området omkring Piazza Mercanti tæt ved Milanos domkirke >>.
Her sker det - klik for stort oversigtskort >>

Foto: CNMI >>

Hver aften både før, under og efter modeugen vil der være events og udstillinger i området, ligesom der i Sempione Parken tæt ved centrum fra den 22. til den 26. september vil være en midlertidig restaurant "Taste of Milano", hvor 15 milanesiske kokke vil lave lokale retter. Der skal nok reserveres i god tid!

Den 21. og den 22. kan balletstjernen Roberto Bolle nydes på Scala Operaen >>, og på Milanos rådhus Palazzo Marino kan man den 22. se eller deltage i "Faschion and the City", hvor designer-flasker >> sættes på auktion til velgørende formål.

Modeopvisningerne begynder den 22. med blandt andet opvisninger fra Gucci >>, Richmond og Alberta Ferretti og slutter den 27. med Cavalli og Armani >>.
Dolce & Gabbana er tilbage i folden og også deres opvisning den 23.9. vil foregå i det, der allerede nu kaldes for "mode-hub´en" mellem Palazzo Giureconsolti, Palazzo Clerici og Il Circolo Filologico.

Også den 23.9. viser Prada og Krizia deres nye kollektioner, mens Bottega Veneta, Blumarine og Just Cavalli viser sig frem den 25.9.

Versaces >>
opvisning foregår den 24.9. på Piazza Vetra i den sydlige del af Milanos centrum.

Model af catwalken ved Palazzo Mercanti:

Foto: CNMI >>

-syl


Copyright © 2000 - 2010. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano >>