Brød-opskrifter

Januar 2015
Bookmark and Share

Brød-grundloven fra "Il Fornaio":
10 bud fra Elvio Milleri

Eva Ravnbøls "Pasta-grundlov" >>

Nogle brødtyper fra "Il Fornaio":

"Il Filone"
Det klassiske italienske brød. Fast struktur, sprød skorpe og afbalanceret smag af hvede - bruges dagen efter til crostini og bruschette >>


"Rustico"
Traditionelt siciliansk brød med et twist.
Tilsat hørfrø, sesamfrø og solsikkefrø for ekstra fylde og smag.


"Francescone"
Rustik variant af naturbrødet "Pane di Altamura" >>.
Bagt på hvidt mel med en ren smag af italiensk landkøkken.

Artikel fra 2010
Igennem længere tid har vores grundlægger Elvio Milleri arbejdet intenst med nye kornsorter, fuldkornsmel og surdeje - alle ud fra vores 10 bud:


1:
TILSÆTNINGSSTOFFER ER BANDLYST

2:
E-NUMRE ER BANDLYST



3:
MELET SKAL VÆRE FRA ØKOLOGISK DYRKEDE KORNMARKER

4:
AL BRØD SKAL BAGES PÅ SURDEJ

5:
BRUGER VI GÆR BRUGER VI MINDRE END LIDT



6:
SURDEJEN SKAL KOLDHÆVE I MINDST 14 TIMER

7:
DEJEN SKAL HÅNDÆLTES SÅ STRUKTUREN BLIVER PERFEKT

8:
BRØDENE SKAL BAGES I STENOVN

9:
VORES OLIVENOLIE SKAL VÆRE EXTRA JOMFRU OLIVENOLIE

10:
SALTET SKAL VÆRE UDVUNDET OG HÅNDHØSTET FRA MIDDELHAVET

Retur til 350
italienske brødtyper <<


Retur til
Opskrifter <<


Link
"Il Fornaio"
italiensk brød
i Danmark >>




Copyright © 2007-2015. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano >>