Nogle
brødtyper fra "Il Fornaio":
"Il Filone" Det
klassiske italienske brød. Fast struktur, sprød skorpe og afbalanceret
smag af hvede - bruges dagen efter til crostini
og bruschette >>

"Rustico" Traditionelt
siciliansk brød med et twist. Tilsat hørfrø, sesamfrø og solsikkefrø for ekstra
fylde og smag.

"Francescone"
Rustik
variant af naturbrødet "Pane di Altamura" >>.
Bagt på hvidt mel med en ren smag af italiensk landkøkken.
 |
Artikel fra 2010
Igennem længere tid har vores grundlægger Elvio
Milleri arbejdet intenst med nye kornsorter, fuldkornsmel og surdeje - alle ud
fra vores 10 bud:
1: TILSÆTNINGSSTOFFER ER BANDLYST
2: E-NUMRE
ER BANDLYST
3: MELET SKAL VÆRE FRA ØKOLOGISK DYRKEDE KORNMARKER
4: AL BRØD SKAL BAGES PÅ SURDEJ
5: BRUGER VI GÆR BRUGER VI MINDRE
END LIDT

6: SURDEJEN SKAL KOLDHÆVE I MINDST 14 TIMER
7: DEJEN SKAL HÅNDÆLTES
SÅ STRUKTUREN BLIVER PERFEKT
8: BRØDENE SKAL BAGES I STENOVN
9: VORES
OLIVENOLIE SKAL VÆRE EXTRA JOMFRU OLIVENOLIE
10: SALTET SKAL VÆRE UDVUNDET
OG HÅNDHØSTET FRA MIDDELHAVET
| |