Januar 2015

Bookmark and Share
.
Focaccia di Recco får IGP-klassifikation




Bagerne i kystbyen Camogli >> laver også den gode Focaccia fra Recco.


Focaccia di Recco col formaggio Igp/
Focacciabrød fra Recco med ost Igp

blev den 14. januar 2015 nummer 268 af de EU-anerkendte gastronomiske DOP- og IGP-specialiteter.



I modsætning til det klassiske focaccia-brød fra regionen Liguria ved Middelhavet består brødet fra Recco af to lag brød med en helt frisk, blød og let syrlig ost i midten.

Osten er Stracchino eller Crescenza.


Den friske og let syrlige ost "bobler" op igennem det sprøde brød.

Langs hele Middelhavskysten er Recco Focaccia en snack, man også spiser som streetfood, når man er på tur.

syl


Copyright © 2000 - 2015. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano >>