Madkultur
Maj
2014
|
|
|


|
Gennemsnitlig ernæringsværdi
i 100 gram honning: Kcal: 321 Protein: 0,3 gram Fedt: 0,2
gram Kulhydrater: 79,5 gram |
Den
italienske honning er flydende, når
den er frisk.
Varianterne
er utallige fra den klassiske blanding, hvor bierne har ernæret sig af et
udvalg af blomster - Tusindblomst hedder honningen - Millefiori - til honning
fra en enkelt blomst. Herunder finder du forslag til, hvordan forskellige
typer honning og ost kan give nogle anderledes smagsoplevelser, hvis middagen
slutter med ost. |
|
 |
 
|
|
PECORINO OG TUSINDBLOMST HONNING: De lidt skrappere faste
fåre-oste
fra Toscana >>,
Lazio og Sardegna kan kombineres med den søde klassiske Millefiore-honning.
Godt for: Tusindblomst-honning
gør vejrtrækningen nemmere |
Matelica (MC) Monta'
(CN) Montalcino (SI) Monteu Roero (CN) Montezemolo (CN) Né (GE)
Ostra (AN) Ripacandida (PZ) Roccascalegna (CH) San Ferdinando (RC)
Sant'Alfio (CT) Sortino (SR) Tornareccio (CH) Zafferana Etnea (CT)
Valli Mongia, Cevetta, Langa Cebana (CN) Valle Ossola (VB) |
  |


|
|
AKACIE HONNING OG PARMESAN Stykker af frisk parmesanost
kan fint kombineres med den milde akacie-honning. Det samme kan andre faste
og milde oste
|
|
Godt for: Akacie-honning stimulerer
fordøjelsen og renser leveren
|
|

 |
 
|
|
FRISKE OSTE OG JORDBÆRTRÆ HONNING
Corbezzolo-honning
passer fint til de bløde friske oste som Taleggio osten |
|
Eukalyptus-honning er godt for hoste, desinficerer
og smager let lakridsagtigt
-syl |
|
  |

Copyright © 2000- 2015. Tutti
i diritti riservati. Charlotte
Sylvestersen - Milano >> |