Danske profiler

Januar 2015

Eva Ravnbøl har i over 20 år boet i Rom
Eva er kendt som vært i TV2-programmet "Pasta Plus", skriver madbøger om Italien, arrangerer mad- og vinkurser og ledsager også danskere på mad- og vinrejser i Italien.
I 2009 var Eva vært i reality-serien
"Min italienske drøm"
på DR >>
Søren Ruds forsidefoto
"Romerske restauranter/
Romerske retter III"

Artikel fra januar 2008
Det er ikke hver dag, at en dansk bog om italiensk mad og madkultur får æren af at blive anmeldt i en italiensk avis.

Det skete den 3. januar 2008 for Eva Ravnbøl og Søren Rud, da Italiens største avis - Milano dagbladet Corriere della Sera - anmeldte 3. udgaven af "Romerske Restauranter / Romerske Retter", der udkom i Danmark i november 2007

I anmeldelsen skrevet af Doriana Torriero hedder det bl.:

"Det er umiddelbart ikke let for italienere at få noget ud af teksten, men man kan ikke undgå at blive inspireret af de indbydende fotografier i bogen."

"Eva Ravnbøl bliver i sit hjemland betragtet som en slags ambassadør for det italienske køkken, efter at have været vært i adskillige tv-programmer om italiensk mad og efter at have skrevet artikler og bøger om emnet."

"... hendes valg af restauranter og trattorier er virkelig interessant."

"alle smukt illustreret af fotograf Søren Ruds sort-hvide billeder i "50'er stil", hvilket giver et utroligt fascinerende udtryk."

"En guidebog, en stemingsfuld photo-book og en nyttig samling opskrifter som netop nu er at finde hos boghandlere i Danmark, Norge og Sverige + et par enkelte italienske, som trods sprogvanskeligheder ikke har kunnet modstå fristelsen."

Romerske Restauranter/Romerske Retter
Forlaget +Life Editions,

Vejledende pris: Kr. 189,-

-sylCopyright © 2000 - 2015. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano >>