December 2011


Frokost på en af Cetara´s mange gode restauranter

Restaurant Acquapazza´s >> sympatiske logo

Alt om Amalfi-kysten
og området bag kysten:

Amalfi by >>
Papir-museet i Amalfi >>
Sant´Andrea optog i Amalfi >>
Frokost i Amalfi >>
Atrani >>
Corbaras tomater >>
Cetara >>
Frokost i Cetara >>
Conca dei Marini >>
Furore - byen, der ikke er >>
Oversøde kager >>
Middag i Furore >>
Maiori >>
Frokost med "concerto" >>
Minori >>
Positano - kystens modeby >>
Frokost i Positano >>
Praiano >>
Ravello - musik og luksus >>
Middag i Ravello >>
Sant'Egidio del Monte Albino >>
Scala - med danske kunstnere >>
Tramonti >>
Middag i Tramonti >>
Vietri sul mare >>
Middag i Vietri >>
Smaragd-grotten >>
"Julekrybbe" langs kystvejen >>
Gemt kloster langs kystvejen >>






"a´Cianiciola" (dialekt for en lille fiskerbåd man bruger til ansjos-fiskere) er en af Cetaras beste restauranter






Antipasto del Borgo Cetarese
Frisk tun og - naturligvis! - ansjoser


Antipasto nummer to
Så var det sardinernes tur - på en bund af en lokal salat
Scarola e Alici




Derefter smagte vi den lokale specialitet
Vermicelli in bronzo con colatura di Alici
Hjemmelavet tynd spaghetti lavet med broneforme og ansjos-colatura
Læs mere om Colatura >>



Siden fik vi blæksprupper med kartofler
og til dessert.

Vinen var fra San Francesco i Tramonti af hvide Falanghina druer

Azienda Agr. San Francesco
Via Sofilciano, 18
Tramonti (SA)
Tel e fax 089/876748 cell. 335/6670854 - 338/6354371

På første sal sidder man under et flot lavt murstensloft



Conca dei Marini >>

-syl

Retur til
Amalfi-kysten <<

Retur til
Campania <<



Restauranterne
i Cetara:
Ristorante
San Pietro
>>
P.zza S. Francesco 2 Tel +39 089 261091

Al Convento >>
P.zza S. Francesco 15
Tel +39 089 261039

Acquapazza >>


a´ Cianciola >>

P.zza Cantone 13
Tel +39 089 85 50 60


Il Torchio
Tel +39 089 261475


Copyright © 2007-2010. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano