December 2011

Alt om Amalfi-kysten
og området bag kysten:

Amalfi by >>
Papir-museet i Amalfi >>
Sant´Andrea optog i Amalfi >>
Frokost i Amalfi >>
Atrani >>
Corbaras tomater >>
Cetara >>
Frokost i Cetara >>
Conca dei Marini >>
Furore - byen, der ikke er >>
Oversøde kager >>
Middag i Furore >>
Maiori >>
Frokost med "concerto" >>
Minori >>
Positano - kystens modeby >>
Frokost i Positano >>
Praiano >>
Ravello - musik og luksus >>
Middag i Ravello >>
Sant'Egidio del Monte Albino >>
Scala - med danske kunstnere >>
Tramonti >>
Middag i Tramonti >>
Vietri sul mare >>
Middag i Vietri >>
Smaragd-grotten >>
"Julekrybbe" langs kystvejen >>
Gemt kloster langs kystvejen >>




"Den ægte smag i Amalfi findes i gyderne"



- skilt til restaurant Maccus
Largo S. Maria Maggiore 1
Tel 089 87 36 385



Copyright foto:


Costa Emozioni >>


-syl


Frokosten indtog vi på Ristorante Sant´Andrea umiddelbart til venstre for trappen op til domkirken.






Foretten - Antipasta - var blæksprutter og ansjos...


Vinene var fra Ettore Sammarco >> i Ravello >>


Den første førsteret - Il primo primo - var gnocchi med græskar og hjertemuslinger



Den anden førsteret - Il secondo primo - var "paccheri"-pastaplader med havets frugter/frutti di mare/skaldyr




Andenretten - Il secondo - var en middelhavsfisken Spigolo
En fisk er en fisk i Italien - hverken mere eller mindre!



Amalfi er Paradis på jorden

"For de amalfitanere, der kommer i Paradis,
bliver dommedag blot en dag som alle de andre"

Forfatteren Renato Fucini


Pasta fresca - Frisk pasta rundt om hjørnet



 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sant´Andrea optoget i Amalfi >>

-syl

Retur til
Amalfi-kysten <<

Retur til
Campania <<






Copyright © 2007-2010. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano