Spillelyst

12. august 2003

Bookmark and Share

En halv milliard til på højkant i lottospil

August 2009: 980 mill. kr. i hovedpræmie >>
Sisal, der bestyrer de italienske lotto- og tipsspil, meddeler, at man endnu ikke kan spille SuperEnalotto direkte fra udlandet.
Når det bliver muligt, vil det blive offentliggjort på spillets hjemmeside


Artikel fra august 2003

13 er ikke så uheldigt et tal i Italien som i Danmark, og vil da slet ikke være det for den eller de heldige, der i morgen har gættet 6 rigtige i det italienske lotto, der heder SuperEnaLotto.

Den rigtige kombination har manglet i 44 spillerunder, og super-præmien er nu oppe på 66 millioner euro eller over 490 millioner danske kroner. Der er tale om den største lottepræmie nogensinde i Europa.

Kupon til 750.000 euro


SuperEnaLotto-feberen har fået "systematikkerne" til at udtænke enorme systemer for at få fingrene i præmien, og den dyreste kupon, der bliver spillet i den uge er et meg-system til 750.000 euro, hvor de enkelte spillere har betalt 600 euro for en andel.

Køer ved grænserne


SuperEnaLotto får også udlændinge til at strømme til Italien for andet end solskin og strande.

Ved grænsen til Slovenien var køen sidste lørdag ved den lokale Lotto-forhandler flere hundrede meter lang, og forhandleren måtte i al hast sende bud efter tusindvis af kuponer.33 millioner til Taranto

Årets største præmie hidtil i 2003 var i marts, hvor en heldig vinder i Taranto i Puglia hentede over 33 millioner euro hjem med den rigtige kombination.

-syl

Retur til
Folkesjælen <<


Artikler
Spillelysten steg
med 38% i 2004 >>


Spillelyst og overtro >>

Link
SuperEnaLotto >>

13. august
Den heldige vinder havde spillet 1 euro -
på en bar i en lille by 12 km nord for Monza i Norditalien
Copyright © 2000-2011. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano