11. februar 2013

Bookmark and Share
Berlusconi på slap line fører igen
valgkamp under bæltestedet
- og publikum jubler!


33% har endnu ikke besluttet, hvem de stemmer på.
Fra 9.2. må der ikke offentliggøres nye meningsmålinger.

Af den seneste meningsmåling fra Berlusconis foretrukne institut EUROMEDIA inden "spærretiden" fremgår det, at risikoen for et parlament, hvor Deputeretkammeret har flertal til venstre og Senatet har flertal til venstre er en reel trussel.

Meningsmålingen viser, at Berlusconis koalition står til af opnå mellem 33,1 og 36,5% af stemmerne, mens Bersanis centrum-venstre koalition skønnedes at kunne samle mellem 32,9 og 36,3%.

Det ligner dødt løb, men på grund af valgreglerne til Senatet vil Berlusconis koalition i tilfælde af en sejr i regionerne Lombardiet, Veneto og på Sicilien opnå regionale flertalspræmier, og dermed sidde på flertallet i Senatet.
Den sitution skønner flere politiske kommentatorer kan føre til endnu et valg i år i Italien.

Berlusconi kan åbenbart ikke lade være med at komme med seksuelle hentydninger.

Og det lumre niveau virker åbenbart, hvis man ser på de begejstrede reaktioner hos de ansatte på energivirksomheden Green Power i Mirano, hvor Berlusconi var på besøg, og deltog i et eksempel på en præsentation af virksomhedens produkter.
Under samtalen med den kvindelige salgsassistent fra virksomheden insisterer Berlusconi igen og igen på at dreje samtale over den assistentens frekvens af orgasmer, da hun fortæller, at virksomheden gerne kommer på besøg hjemme hos potentielle kunder.

- Kommer De? spørger Berlusconi, da repræsentanten fra firmaet Green Pover fortæller, at hendes firma gerne tager ud til kunderne for at præsentere deres produkt.

Kvinden er ikke i tvivl om den seksuelle undertone, men prøver faktisk at lede samtalen tilbage på rette spor ved at sige, ja, to gange, for vi har to fabrikker.

Men Berlusconi er trods publikums latter ikke tilfreds,og fortsætter ufortrødent ud ad det sjofle spor:

- De kommer altså flere gange. Med hvor langt tidsinterval imellem?
lyder et af hans opfølgende spørgsmål.

Video fra TV-programmet Seguimi.
Berlusconi

VideoVideo slutEpisoden slutter med at Berlusconi beder den kvindelig ansatte vende sig om, så han kan studere hende bagfra, hvorefter han bekendtgør, at han gerne ville have besøg af hende til en præsentation af Green Powers produkter.

Han underskriver symbolsk en kontrakt om et besøg og tilføjer - jeg skriver også lige mit telefonnummer.

syl


Copyright © 2000 - 2013. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano >>