Mad & Vin

August 2011
Bookmark and Share
2006: Sommernes bedste mad- og vinoplevelser

Du har indtil nu ikke kunnet læse særligt meget af navngivne restauranter på italy.dk.
Men i løbet af foråret og sommeren 2006 har jeg simpelthen haft nogle mad- og vinoplevelser, som jeg ikke kan lade være med at lade andre få del i...
Madsteder, der har gjort
Deres udsendte glad i 2006:

1: La Ciau del Tornavento ved Alba >>

2: L´Osteria Le Servite i Arco nord for Gardasøen >>


3: La Colombo i Verdiland ved Po-floden >>


4: Ponte Vecchio ved Adda-floden 25 km fra Milano >>


5: Taverna Colleoni i Bergamo >>


6: Chez Bracciaforte i Imperia ved Middelhavet >>


7: Ristorante Montana i Ferrari-land ved Modena

8: Og en madbutik nord for Lecco ved Comosøen >>






7: Ristorante Montana i Ferrariland

Efter at have hørt på Ferrari´er og Lambroghini´er en hel dag (Ferrari Experience Day >> ) kan man naturligvis kun spise middag et sted, hvor Shumacher og de andre er stamgæster.

Det er de hos Montana i Ferrari-landsbyen Fiorano syd for Modena midt i "Food & Motor Valley" >> - faktisk bliver man hilst velkommen af en Formel 1-klippet buksbomhæk udenfor indgangen og indenfor er væggene dækket af servietter hvor alle kendte - og ukendte - Formel 1-kørere har sat deres autograf - forhåbentligt ikke på deres brugte servietter...

(Du kan faktisk se servietterne på restaurantens hjemmeside...)





Indgangen til Ristorante Montana i Maranello

Da vi var der kom der da også en flok ikke så høje unge mænd med tyrenakker og læderdragter med benzinmærker - vi blev enige om, at de nok var test-drivers ovre på Ferrarifabrikken ganske tæt ved.

Maden er - som stort set overalt i Emilia-Romagna >> - bare skøn - og vi fik naturligvis også lov til at smage den ægte dybtrøde Lambrusco >>, som jo siges af "affedte" de fyldige måltider i regionen.


Nok om Formel 1-piloter - Eric Clapton har også været forbi!

Det spiste vi:
Menuen


Crostini caldi misti
- Forretter på ristet landbrød

Gramigna al torchio con ragù di salsicca
- Lokal hjemmelavet pasta med lækker krydret ragù

Sfogliatina bianca con asparagi
- Sprøde "butterdejs-ting" med friske asparges

Scaloppina di vitello con lardo di colonnata e pecorino di fossa
- Kalveschnitzel med krydret tyndskåret spæk og lagret pecorino ost

Profiteroles con cioccolato fondente
- Italiensk dessert med mørk chokolade i vandbakkelser

-syl

Retur til
Restauranter <<


Retur til Mad <<


Retur til Vin <<

Artikler
Restaurant-guider >>

Gastronauter
og Foodtrotters >>


Opskrifter >>

Spisekortet - ordbog >>

Ferrari Experience Day >>


Links
Ristorante Montana >>

Via XX Settembre, 3
1040 Spezzano di Fiorano
Tel: 0536 84.39.10
Fax: 0536 92.00.56

Lukket hele lørdag
og frokost søndag


Copyright © 2006-2015. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano