Italiensk madkultur

Januar 2014







Charlotte og hendes søster Cathrine sælger også italienske specialiteter og gavekurvewww.carlottecucina.com >>







24. november 2007
udkom Charlotte Tveen Hansens
mad- og kogebog:

"Carlotta Cucina" >>


Bogen kan købes på websiden
Due Papaveri >>



Gå i køkkenet med Charlotte på "Agriturismo Due Papaveri" som ligger i de skønne bakker syd vest for Modena i Emilia-Romagna regionen.

Lær at lave mad med de lokale verdenskendte
råvarer fra Emilia Romagna:

Parmesan, Balsamico Eddike og Parmaskinke
Der er plads til max. 8 deltagere pr. kursus.



Artikel 2012 - åbner i nyt vindue - i pdf.-format >>


Er I en gruppe på min 5 personer, der vil mad-rejse sammen, så laver Charlotte gerne et special-syet program til Jer
- Vin og lokalkøkken, efterår med trøffel og kastagner, syltning og bagning osv.
Ring eller e.mail så snakker vi om det!

KURSERNE PÅ DUE PAPAVERI
Vi laver mad med 3 grundtemaer:

Parmesan, Balsamico eddike og Parmaskinke.



Kom med ud og besøg producenterne og oplev produktionen.

Vi prøvesmager og går så hjem og laver 4 retters mad med vores friskindkøbte varer.

Indkvartering i store dobbelværelser med panoramaudsigt, kamin og eget bad.

Retur til
Madkurser <<


Til karneval i
Charlottes Benedello >>

Artikler

Sprogkurser >>

Mad - og Motordalen
på Po-Sletten >>


Rie Bobergs
madrejse

gennem
Emilia-Romagna >>

Modena er også
Balsamico Eddike >>

Booking af
madkursus:

Italiaformidling >>
Tel +45 74672430


Hjemmeside
Agriturismo Due Papaveri >>

Charlotte Tveen Hansen
email: chansen@tin.it



Charlotte Stammer
fra Padborg.
Hun er både uddannet økonom
og landmand,
og driver også "Due Papaveri" som landbrug.


Copyright © 2007-2014. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano