Danmark i Italien

FamilyII
Juli 2010
Bookmark and Share

Solo-udstilling med 131 værker af Heike Arndt i Lissone
- fra 12. juni til 3. oktober 2010

Heike viser selv rundt på udstillingen den 1. og den 8. juli kl. 21 - 22
(meld dig til hos Heike Arndt på tel +39 3467 555 232)

Verdensborger...
Heike Arndt er født i Østtyskland, i Danmark i tyve år, og hendes italienske hjem er ved Finale Ligure i Ligurien.

Idegrundlaget til udstillingen...


I erkendelsen af at et fredeligt samliv i vores verden er afhængig af vores formåen til at kunne omgås hinanden med respekt og forståelse, har Heike Arndt igennem mange år beskæftiget sig netop med temaet forståelse og identitet.

Heike Arndt er igen og igen blevet bekræftet i, hvor stor en betydning, det, vi betragter som vores ’hjem’, har for mennesket, såvel mentalt som fysisk - samt konsekvensen af manglen af samme.

Verden er global og mennesker krydser af ganske forskellige årsager hyppigere end nogensinde landegrænserne.
Først har bytte- og dernæst samhandel sat dagsordnen, indtil krig, turisme, økonomi og katastrofer har tvunget verdensbefolkning på vandring.
Men hvad med os som mennesker?
Hvordan definerer vi os selv og vores ”hjem”?


 


Den danske kunstner Heike Arndt præsenterer fra 12. juni til 3. oktober 2010 soloudstillingen ”Where is home” på Museo d'arte Contemporanea Lissone i Milano.

Som den blot tredje udenlandske kunstner i rækken efter Corbusier og Tapie er Heike Arndt blevet inviteret til at udstille på museets tre etager i tre måneder.Udstillingen er skabt på baggrund af Heike Arndts rejseerfaringer gennem de seneste 20 år, hvor samtaler og interviews verden over har frembragt spørgsmålet og temaet for udstillingen: ”Where is home?”.


Wagon with house

Kunstnerens 131 værker undersøger, hvordan vi definerer vores mentale og fysiske ’hjem’ - eller mangel på samme - i en globaliseret virkelighed.

Udstillingen omfatter alle museets tre etager i form af skulptur, maleri, grafik, tegning og keramik af kunstneren Heike Arndt.

Værkerne er fremstillet igenem de sidste 10 år i Italien, Danmark, Ethiopien, Grønland og USA og senest under et arbejdsophold på fire år fra 2005-2009 i Beijing i Kina.

Der er planlagt flere åbne paneldiskussioner med fremtrædende italienske kunstnere, sociologer etc. samt flere foredragsaftener med Heike Arndt.

Det flotte kunstmuseum i tre etager i Lissone


-syl

Retur til
Udstillinger <<


Retur til
Danmark i Italien <<Links
Heike Arndt >>

Museo d'arte
Contemporanea
di Lissone >>

Viale Padania 6
Lissone (Milano)
Tirs, ons, fre 15-19
Tors 15-23
Lør &søn 10-12 & 15-19
Lukket mandag
Gratis entré


Luggage VIII

Pressemeddelelse


Copyright © 2000 - 2010. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano >>