Maj 2015

Bookmark and Share
ÅBNINGSKONCERT
MED ANDREA BOCELLI
PÅ DOMKIRKEPLADSEN I MILANO - 30. april 2015

Retur til EXPO indeks <<


EXPO 2015 MILANO ...så begyndte festen!
Domkirkepladsen i Milano tyvstartede torsdag den 30. april EXPO2015 med en koncert transmitteret i Mondovisione.
Hovednavnet var tenoren Andrea Bocelli, der blev ledsaget sopranen Diana Damrau, tenoren Francesco Meli, barytonen Simone Piazzola, sopranen Maria Luigia Borsi, samt as Scala Operaens orkester og kor, og den 23-årige kinesiske pianist og EXPO-ambassadør Lang Lang.

Er Milano så klar til EXPO2015?
Svaret er naturligvis et rungende nej.
Der er virkeligt blevet gået til den de seneste måneder, både på det 1,1 million m2 store EXPO-areal og i Milano by. Der er blevet arbejdet i døgndrift på bygning af pavilloner og den imponerende infrastruktur, som man håber kan tiltrækker over 20 millioner gæster i de 184 dage EXPO2015 varer.
Der er stadig nogle af de 80 pavilloner på selve EXPO, der skal finpudses, og byens infrastruktur med nye afkørsler og en ny metrolinje skal nu stå sin prøve.

Nej-sigere og de evige pessimister vil få nok at rive i.

Vi andre er helt klar til et halvt års by- og verdensfest!
EXPO2015 er nemlig hele verden i én by i 184 dage!
10 millioner solgte billetter inden åbningen taler sit eget sprog....

I de kommende dag vil du kunne finde ALT hvad der er værd at vide om EXPO2015 på www.italy.dk ...og der vil løbende komme flere praktiske informationer, anmeldelser og omtaler af begivenheder, udstillinger og evens på EXPO2015 og i Milano...

Vandalerne fra hele Europa begyndte også deres destruktive og voldelige 'NO EXP0' demonstrationer allerede torsdag formiddag, og nåede at male Viktor Emmanuel på Domkirkepladsen delvist blå inden de talstærke ekstraindkaldte politifolk fik stoppet hærværket.Der meldes om hundreder af andre Nej-sigere med kurs mod Milano, og ved flere anholdelser et der fundet våben og materiale til fremstilling af bomber.

sylCopyright © 2000 - 2015. Tutti i diritti riservati. Charlotte Sylvestersen - Milano >>